Tarieven per nacht

  • Verblijf op basis van 1 persoon € 60

  • Verblijf op basis van 2 personen € 65

  • Verblijf op basis van 3 personen € 85

  • Verblijf op basis van 4 personen € 110

Prijzen zijn exclusief:

  • Toeristenbelasting á € 5,50 p/p/p/n voor personen van 13 jaar en ouder (febr.2018)

  • De schoonmaak bedraagt € 25 per week.

  • Een borg van € 250.

Het gebruik van elektriciteit, gas en water is, bij normaal verbruik, bij de prijs inbegrepen. Het verblijf is voorzien van airconditioning. Vergeet deze niet uit te zetten als je er geen gebruik van maakt en zorg dat alle ramen goed gesloten zijn als de airco aanstaat. Anders kan het energieverbruik namelijk stevig oplopen.
Ook helpen we je graag met het regelen van andere zaken voor je verblijf, zoals het huren van een auto/scooter/boot of het volgen van duiklessen.

Eventuele extra kosten door bovengemiddeld verbruik van elektriciteit, gas en/of water tijdens je verblijf, of veroorzaakte schade aan de accommodatie, zullen achteraf in rekening worden gebracht.

Deze extra kosten zullen in mindering worden gebracht van de borg, voor zover de hoogte van de extra kosten niet hoger zijn dan de borg. Het eventueel, na verrekening met de borg, resterende te betalen bedrag dient vervolgens zo spoedig mogelijk te worden voldaan, doch uiterlijk binnen de op de betreffende rekening vermelde betalingstermijn.

Zijn er geen extra kosten, of zijn deze minder dan de borg, dan zal de (resterende) borg uiterlijk binnen acht dagen na uw vertrek worden gerestitueerd.

  • Optioneel:

Je kan een welkomstpakketje in de koelkast bestellen voor € 25, bestaande uit brood, kaas, boter, beleg, koffiemelk, jus d’oranje, eieren.

Transfer van en naar het vliegveld € 40.

Wil je later dan 11.00 uur uitchecken, bijvoorbeeld omdat je vliegtuig pas 's avonds gaat, dan kan je tegen een meerprijs van € 25 om 17.00 uur uitchecken.

Huurvoorwaarden

De minimale huurtermijn is 2 nachten.

Inchecken kan vanaf 16:00 uur. De uitchecktijd is om 11.00 uur 's ochtends.

Een verblijf hoeft niet in ‘hele’ weken. Bijvoorbeeld 5, 9, 12 of 18 dagen is ook mogelijk. Ook kennen wij geen vaste aankomst- en vertrekdagen, je bent op alle dagen welkom!

In het huis mag niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan.

Betalingsvoorwaarden en annulering

Na je reservering ontvang je een factuur met het totaalbedrag. Om je reservering te kunnen garanderen ontvangen wij 20% van dit totaalbedrag, uiterlijk tien werkdagen na de reservering.

De overige 80% van het totaalbedrag ontvangen wij uiterlijk acht weken voor je geplande aankomst. Als deze betaling niet op deze datum door ons is ontvangen, dan wordt je reservering automatisch geannuleerd, en zal er geen restitutie van de 20% aanbetaling plaatsvinden.

Als je annulering schriftelijk (per brief/ e-mail) uiterlijk vijf weken voor je geplande aankomst door ons wordt ontvangen, restitueren wij 50% van het totale huurbedrag en 100% van de in rekening gebrachte toeristenbelasting.