Ervaar Bonaire

Van het diepe, heldere water tot de hoogste piek op de Brandaris voel je de magie van Bonaire. Vanaf het moment dat je op Bonaire aankomt, merk je dat het gehaaste westerse tempo op Bonaire niet thuis hoort. Op Bonaire heerst een rustige sfeer. Drukte en stoplichten passen daar niet bij. De enige zorgen die je als toerist op Bonaire hebt, is hoe de dag besteed gaat worden. Nergens anders is een vakantie zo eenvoudig als op Bonaire. De warme, vriendelijke bevolking verwelkomt graag de toeristen van over de hele wereld.

Naast andere activiteiten zoals kitesurfen, windsurfen en snorkelen, wordt Bonaire nog steeds erkend als een van de beste bestemmingen ter wereld voor duurzaam toerisme. Bonaire heeft een rijke geschiedenis op het gebied van natuurbescherming. Het eiland streeft altijd naar het vinden van de juiste balans tussen milieubescherming en groei, met behoud van de natuur en cultuur.

Bonaire nodigt je uit om je te verdiepen in de diverse activiteiten die het eiland te bieden heeft, zowel op het land, als op- en onderwater. Deze activiteiten maken Bonaire dan ook een unieke bestemming. Wij raden je aan om te verkennen, te genieten, een deel van Bonaire te worden. Om onze natuur te absorberen, onze cultuur te leren kennen en onze keuken te proberen. Terwijl je op Bonaire bent, kun je heerlijk genieten van de warmte van de zon.

 
 
 
 
DSC_0013.JPG
DSC_0007.JPG
DSC_0139.JPG
DSC_0037.JPG
DSC_0186.JPG