Ontmoetingsplek voor Kunst en Cultuur

Bij Hòfi Kultural maken de inwoners van Bonaire samen muziek, wordt gedanst en geschilderd. Kinderen leren een instrument bespelen en jongeren maken muurschilderingen. BonAIResidence is gelegen nabij Hòfi Kultural. We vragen kunstenaars die in BonAIResidence verblijven om met de bewoners kennis te maken, samen te werken en elkaar te inspireren. De activiteiten vinden alleen overdag en doordeweeks plaats. Verblijf je bij BonAIResidence dan wordt je af en toe getrakteerd op mooie akoestische Caribische klanken. Gasten van BonAIResidence mogen gratis deelnemen aan de activiteiten bij Hòfi Kultural.

Voor meer informatie bezoek de website www.hofikultural.com.

 Ouderenprogramma

Iedere ochtend spelen ouderen samen gitaar of kwarta of sinfonia, wordt er gedanst of worden verhalen van vroeger verteld.

Kinderprogramma

In de middag spelen kinderen op muziekinstrumenten zoals drums, kwarta of gitaar. Ook leren kinderen over planten en wordt er geknutseld.

Muurschilderingen

Samen met 110 jongeren maakte streetartist Vinz100 meerdere muurschilderingen in Kralendijk. Dat deed hij tijdens zijn verblijf in BonAIResidence.

Bezoek Prinses Beatrix

 In november 2018 kreeg Hòfi Kultural hoog bezoek van Prinses Beatrix. Ze onthulde een kunstwerk van Gibi Bomba en maakte kennis met de deelnemers van de activiteiten. Lees hier meer over het bezoek van Prinses Beatrix.

 
 
 
 

Kunstenaars en Musici

Ben jij zelf een (podium)kunstenaar of muzikant, en wil je meer informatie over wat jij bij Hòfi Kultural kan doen, neem gerust contact op.

 
 
IMG_8598.jpg
foto 9.jpg
IMG_8297.jpg
IMG_8468.jpg